tool social media pentru administrat cont cu succes


în acest post te voi ajuta cu informații despre un tool social media prin care poți urmări engagementul contului și cât de viral este. dacă și tu administrezi conturi social media, fie că ăsta îți este job-ul sau că administrezi vreun cont ca hobby, întotdeauna te interesează să vezi ce performează, astfel încât să aplici rețeta perfectă de postări. și ai nevoie de un tool prin care să poți sintetiza cât mai ușor ce a mers săptămâna trecută, ce postări au adus cei mai mulți fani pe pagină și ce anume poți repeta pentru repeta astfel și rezultatele. în acest articol fac un review scurt pentru un tool pe care l-am folosit pe paginile de facebook pe care le administrez pentru clienții mei, dar și pentru paginile personale. neavând permisiunea clienților pentru a publica imagini cu statisticile lor pe blogul meu, voi folosi pentru exemplificare una din paginile personale. tool-ul poate fi folosit atât la conturile de facebook, instagram, twitter, youtube sau chiar și tiktok. tool-ul la care fac referire se numește popsters. n-au program de afiliere, deci îi recomand doar pentru că mie mi-au ușurat munca, nu că aș avea ceva de câștigat dacă l-ați folosi și voi. să zicem de exemplu că te interesează statistici din ultima lună pe pagina de facebook. te loghezi cu contul de fb, copy paste în search bar cu link-ul paginii sau contului pe care vrei să-l analizezi, în cazul meu link-ul paginii de facebook #depeziduri
și pe urmă îți vor apărea o mulțime de metrici pe care-i poți folosi pentru a stabili o strategie de postări. repet, tool-ul e util pentru toată lumea, dar mai ales celor care mănâncă zilnic postări pe pâine, oamenilor din social media.
tool social media
tool social media
și, da, știu, găsești câteva din informațiile astea și direct pe facebook în secțiunea insights, dar nu, nu le găsești așa detaliat și nu le găsești pe toate în același loc. ce-ți arăt aici e un tool care ți le oferă pe toate în același loc. pentru că și eu m-am folosit mult timp de tot felul de alte tool-uri sau chiar de opțiunile de ‘insights’ pe care le pun la dispoziție diferite platforme de social media, dar e cu totul altceva să le ai pe toate disponibile din câteva click-uri. plus posibilitatea de export e top notch. și te las pe tine să descoperi restul lucrurilor utile la posters.

+ There are no comments

Add yours