unde îți poți duce câinele la scăldat

unde îți poți duce câinele la scăldat


inspirat de articolul domnișoarei oana, în care povestește despre locurile în care poți merge cu câinele, adică indoor, cafenele, pub-uri și alte nebunii d-astea (btw, într-o seară am încercat să intru cu nas în eden la un party și chiar reușeam dacă nu se băga bodyguardul sufletului), m-am decis ca eu să îți zic despre locurile în care îți poți duce cel mai bun prieten la scăldat. și teoretic în aceste locuri nu ar trebui să îți faci griji că v-ar alerga bgs-ul sau cine e responsabil cu paza parcului respectiv. vrem câinii să facă baie, nu vrem amenzile să vină ploaie!

câinele tău se poate scălda în

  1. herăstrău. lacul e imens, locurile unde poate locuri-de-scaldat-pentru-caini1să facă baie nebunul/nebuna ta, sunt nenumărate. totuși, eu îți recomand cu tărie 2 locuri din tot parcul ăsta: pontonul de pe partea restaurantelor aflate lângă șoseaua nordului. e foarte șmecher locul pentru că poate ieși singur din apă. un alt loc mișto în herăstrău este acela unde vezi peste lac muzeul satului. no police here or there.
  2. cișmigiu. lacul e iarăși mișto. locuri-de-scaldat-pentru-caini6dacă vrei să-l duci la scăldat pe hausăreală al tău, îți recomand pontonul cel mai apropiat de restaurantul de la marginea lacului. este iarăși foarte bun pentru câine, pentru că poate ieși singur din apă. apa e puțin mică în perioada asta, dar o să-și revină băieții și o vor mări. no police here or there.
  3. crângași. lac imens. spațiu să-ți bagi câinele oriunde vrei tu. oriuuuuunde te-ai duce, îi oferi posiblitatea câinelui tău să iasă singur din apă. eu personal merg de foarte multe ori la acest lac, pentru că stau în crângași și-mi este foarte la îndemână. no police here or there.
  4. tineretului. o fi lac imens, locuri-de-scaldat-pentru-caini4dar nu prea poți găsi cu ușurință un loc unde să-l poți lăsa pe hausăreală al tău să se scalde. singurul loc pe care l-am văzut cât de cât potrivit, este un ponton pe care nu prea știu să explic exact unde este poziționat, dar știu să ajung la el. este foarte aproape de țarcurile de câini, de la intrarea principală din tineretului. n-am văzut poliție nici aici.
  5. ior? am fost o singură dată. l-am lăsat pe nas să intre în apă dar nu cred că am găsit chiar locul potrivit acolo. mi-ar plăcea să aflu de la tine dacă ai idee de vreun loc bun pe lacul din ior.locuri-de-scaldat-pentru-caini
  6. mogoșoaia. e absolut genial locul. ai ceva de mers până acolo, dar dacă ai mașină sau bicicletă, you should be just fine. eu am făcut aproximativ o oră cu bicicleta și cu nas în urma mea. no police here or there.
  7. comana. mulțumită echipei maimultverde, am fost deja de vreo 3-4 ori la comana anul ăsta. desigur că l-am luat pe nas cu mine și desigur că am fost la lacul din parcul aventura. mișto loc, spațiu verde, loc să iasă singur din apă, atmosferă mișto. no police here or there.locuri-de-scaldat-pentru-caini3

și cam astea ar fi locurile pe care le știu eu și nas. mă bate gândul să merg până la delta văcărești, să vedem cum stă treaba și acolo.dacă știi și alte locuri (în bucurești sau în apropierea bucureștiului)în care se poate merge la scăldat cu cățelandrul, feel free to share with the others!

2 Comments

Add yours
  1. Ioana Neamtu

    In IOR sunt doua insule care fix la intrare au niste zone pe unde orice blanos poate intra si iesi din apa oricand ii doreste coada! Mai exact este vb despre cele doua insule din IOR2! Pana in urma cu un an, nu erau probleme, dar vara trecuta am fost avertizati de multe ori de politie ca este interzis scaldatul cainilor! Tot in IOR in ultima vreme nu mai este voie cu patrupezii liberi, deci nu e deloc un parc dog friendly la ora actuala! Avem promisiunea insa ca cea mai mare dintre insulele din IOR2 urmeaza sa fie transformata in “insula cainilor” si speram ca atunci vor putea si blanosii sa intre din nou in lac fara probleme, amenintari si amenzi!

+ Leave a Comment