‘ia-ti la revedere de la vplay’


in timp ce citeam titlurile de stiri de pe un site de sport, dau peste un titlu care suna cam asa ‘ia-ti la revedere de la vplay: alternativele bune, legale si gratuite pe care nu le stiai’. stirea asta, daca se poate numi stire, este pe prosport.ro care apartine de mediafax group si te redirectioneaza catre go4it.ro, alt site ce este sub umbrela mediafax group. aceasta mare umbrela, mediafax group, tine sub ea toate business-urile de media, non tv. putem enumera mediafax, ziarul financiar, business magazin, gandul.info, prosport, promotor, the one, protvmagazin, apropo.ro, descopera.ro, go4it.ro, showbiz.ro.

voyo.ro apartine de protv, care protv stim cu totii de cine apartine. asadar, vplay va duce o lupta grea impotriva lui adrian sarbu dar mai ales a lui costi mocanu care este insarcinat cu eliminarea vplay. dupa cum vedeti, la inceput au fost atacati chiar de protv dar acum isi folosesc toate resursele de care dispun pentru a distruge vplay-ul.

revenind la ‘stirea’ de pe prosport.ro, ne sunt prezentate variantele hulu, netflix si pandora. acestea nu pot fi accesate din romania din simplu motiv pentru ca nu sunt facute pentru noi. dar cei de la go4it.ro te invata un subterfugiu cum sa fentezi variantele mentionate. astea sunt variantele bune, legale si gratuite pe care protv ni le recomanda in detrimentul vplay-ului.

sunteti amuzanti.