lorena lupu(lameanuiplacedetine) și articolul ei de căcat

lorena lupu(lameanuiplacedetine) și articolul ei de căcat


cred că la fel de ușor puteam să numesc articolul ăsta și vaca nemulsă, vine la oraș sau de la coada vacii, am ajuns la tastatură. ahh, mi-a mai venit unul: sunt țărancă, dar mă fardez. bine, cu siguranță mai sunt și multe alte feluri în care aș fi putut intitula articolul ăsta, probabil până îl termin mai găsesc vreo 3, dar ideea principală cred că ați prins-o. e vorba de o țărancă, cu impresii de doamnă. și de fapt n-aș zice nici că e țărancă, pentru că mama e de la țară, ba chiar de la coada vacii și să-mi pice părul de pe mâini dacă are așa gândire ca idioata asta.

azi dimineață, newsfeed-ul mă-sii mi-a lorena-lupu-ieftina-7-leiaruncat în față un articol la care comentase o tipă din listă. titlul articolului? uite, nu, n-am chef să-mi plătesc cafeaua, dacă m-ai invitat. am făcut greșeala să mă uit să văd despre ce e vorba. nici n-am intrat în articol, am citit ce descriere a pus tipa asta pentru el și am început să citesc comentariile. vă dați seama, e mâncarea aia de căcat, gătită tot mai bine în ultima vreme, presărată cu tot felul de mirodenii și servită întodeauna cu prost gust. bărbații sunt misogini, femeile sunt feministe, egalitatea nu există, femeile trăiesc 365 de zile/an cu frica de viol, femeia are voie să se îmbrace provocator, fără ca treaba asta să fie considerată o invitație la oferte de viol și gang bang-uri. și sunt un bărbat cu bun simț, așa m-a crescut mama, venită în bucurești, de la coada vacii din suceava. dar mama are coloană vertebrală. mama are demnitate de femeie.

și femeia e citită din păcate de foarte multe vițici care vor pune botul la ce spune idioata asta, vor înțelege și mai greșit ce a vrut să zică și vor aplica în viața lor de zi cu zi. și uite așa ies vânătoresele în cluburi, cu ochii cât cepele, după unul cu bani, care să le poată plăti cei 7 lei pentru cafea.

fac mâine-poimâine 27 de ani și pot să zic că am ieșit și cu fete, dar și cu femei, la o primă întâlnire. pentru că nu e vorba de întâlniri profesionale aici, e vorba de întâlniri amoroase. așa. am ieșit cu câteva până la vârsta asta. de fiecare dată m-am oferit să plătesc eu consumația. și nu pentru că vezi dom’le eu am lansat invitația, ci pentru că așa am ales eu să fac. dacă tu te îmbraci mai provocator, o faci pentru că așa vrei atunci și pentru că ai chef, nu pentru că ai chef de viol, dacă eu plătesc consumația, e pentru că așa vreau atunci și pentru că am chef să fac asta.

și am ieșit de câteva ori și mai mari decât mine. nu am ieșit cu niciuna de vârsta doamnei lorena, bănuiesc că mi-ar putea fi mamă, pare în vârstă doamna. dar am observat o chestie, la femeile cu care am ieșit și erau mai mari decât mine. nu au nici cea mai mică intenție să contribuie la nota aia de plată. nu au nici măcar bunul simț să schițeze ceva în legătură cu asta. li se pare absolut normal ca bărbatul să achite și pentru ele. e ceva firesc, parcă o lege a naturii. în timp ce, femeile mai apropiate de vârsta mea, ori s-au contrazis cu mine ca să-și plătească propria consumație ori măcar au făcut acolo niște gesturi timide cum că și-ar căuta portofelul. nu e ca și cum nu ne dăm seama, dar măcar o vezi că face ceva.

dar oricum, sunt atâtea genuri de femei, încât nu prea ai ce să faci. pur și simplu trebuie să fii atent la rahaturile astea de gesturi, să vezi cine merită să aibă parte de o bucată din timpul tău și cine merită o bucată din ignoranța ta. doamna asta, lorena lupu, consideră că dacă băiatul vrea să ți-o tragă și te-a invitat la o cafea, trebuie să plătească pentru afurisita aia de cafea. dar are manevre la ea: dacă vrea să iasă cu o prietenă în oraș, dar nu vrea să achite și pentru ea, nu-i lansează o invitație ci îi spune sugestiv hai în oraș, pentru că ‘înseamnă că ieșim și ne plătim’. well, pe baza logicii tale, dacă bărbatul îți lansează o asemenea invitație, mai e valabilă treaba cu ‘ieșim și ne plătim’?

vă atașez câteva screenshot-uri cu duduia și alte comentarii. sunt mișto. spre deosebire de tipă.

și puteți citi articolul ei aici

2
3 4 5 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

și un later edit: mi-au mai fost trimise niște poze și zic să le aveți și aici. se pare că a jucat și în the ring.

lorena-lupu-the-ring lorena-lupu-dezbracata lorena-lupu-dezbracata-1

8 Comments

Add yours

+ Leave a Comment