bloggerii sunt hateri ep.2


am mai scris despre treaba asta acum ceva timp aici. că bloggerii sunt hateri m-am convins de mult. că le place să se laude că au hateri peste tot, m-am convins. că se comportă de parcă sunt la liceu nu știam. că au găinaț în ei mai mult decât o găină ca asta, nu știam nici asta.

pentru că pe facebook ai posibilitatea să vezi toate tâmpeniile posibile și imposibile, mi-a apărut în news feed blogul astă. așa cum zice și titlul, e un pamflet. despre profu’ ăla. ăla de care se ia toată lumea din online. motive: dracu’ știe și tot pe dracu’ interesează.

profu’ cred că e singur în tabăra lui. în tabăra cealaltă sunt mai mulți, se pare. tabăra cealaltă e plină, se pare, de social media experts. profu’ e și el un social media expert. dar ce dracu’, dacă avem cont pe facebook și dacă mai avem și-o pagină în administrare, social media experts ne numim.

oamenii ăștia au pus-o de un show maxim. un circ de toată pomina. într-o tabără e băbădău. el servește, el lovește. în cealaltă tabără e mafanu, e sozo, e iseenoise, poate și-un orezar. nu se știe. și nici nu prea contează. faza cu făcutu’ unui blog pamflet unde să scrii tâmpenii despre altul e de clasa a 9-a. cred că vouă vă lipsește mirc-ul dragilor, că ați rămas cu comportamentul ăla, nu de 2.0.

+ There are no comments

Add yours