care e top 5-ul tău?


shutterstock_112570745_musicai ajuns vreodata în stadiul ăla în care pur și simplu nu știi ce melodii să mai asculți? astăzi am fost pentru prima dată până la birou, fără să ascult muzică în metrou. și nu, eu nu ascult muzică doar ca să nu-i aud pe cei din jurul meu ce prostii scot pe gură. eu ascult muzică pentru că îmi place, că mă relaxează și pentru că mă pot concentra mai bine. nu ca să-i pun pe cei din jurul meu, pe mute. nu prea mă mai deranjează oamenii din metrou/autobuz pentru că dacă am o carte mă concentrez acolo și totul e ok.

bun. oricum, azi n-am mai ascultat muzică în drum spre birou. în primul rând pentru că nu mai am la ce și în al doilea rând pentru că am intrat într-o stare din aia în care parcă m-am plictisit pentru moment de muzica aia și aș vrea altceva.

așa că, apelez la tine, nu contează cine, să îmi recomnzi 5 melodii care sunt în top 5-ul tău actual. adică mai pe scurt, care sunt primele 5 melodii pe care le asculti atunci când îți pui căștile în urechi? indiferent de gen, aștept propunerile tale.

top 5-ul meu în acest moment, deși v-am spus, m-am cam plictisit de ele:

1. birdy – people help the people

2. blue fundation – bonfires (swanky project remix)

3. die Antwoord – fatty boom boom

4. dj krush feat. zap mama – danger of love

5. calvin harris feat. ellie goulding – i need your love

cam ăsta ar fi top 5 în momentul de față pentru mine. mas o menos că deh, gusturile se schimbă. care e top 5-ul tău actual în materie de muzică?

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment