conferinţa pentru freelanceri


(p)

şi uite că mi-am schimbat job-ul. după o perioadă nu foarte lungă petrecută printre sud-coreenii de la doosan-ul din berceni, am schimbat aerul şi am venit la oamenii de presă din pipera, evz şi capital mai exact. practic, m-am întors în domeniul care mi-a oferit cea mai mare satisfacţie de când lucrez. nu e vorba de oameni, e vorba de produs/serviciu. oameni buni am întâlnit pe la mai toate job-urile pe care le-am avut, satisfacţie nu prea.

anyway, să revenim la oile noastre. capital organizează o conferinţă pe data de 8 iulie la the hub. conferinţa pentru freelanceri.  de aia am ales să scriu despre asta, pentru că ştiu că sunteţi tot mai mulţi cei care aţi vrea să lucraţi pentru voi şi să fiţi pe cont propriu din acest punct de vedere. ceea ce au de zis speakerii de la această conferinţă + o eventuală discuţie la faţa locului cu aceştia, vă vor ajuta foarte mult să vă decideţi dacă să practicaţi freelancing-ul sau nu dar şi paşii exacţi pe care trebuie să îi urmaţi pentru a avea succes. anca rancea (actual pr freelancer, fost pr manager leo burnett romania), alexandru aron (freelancer copywriter). ei doi vă pot da sfaturi foarte utile despre cum să începeţi această activitate, ce greutăţi puteţi întâmpina dar şi satisfacţiile pe care le puteţi avea de pe urma acestei activităţi. personal, abia aştept să o cunosc pe anca, deoarece, pe vremea când lucram la bursa, am avut ocazia să colaborez cu ea pentru un client pe care îl reprezenta, dar doar telefonic.

poster conferinţa pentru freelanceri

pe lângă cei doi freelanceri, printre speakeri se vor mai găsi virgil munteanu (dir. executiv evz & capital), marian dusan (ceo evz & capital), marius pantea (şeful disciplinei investigarea criminalităţii economico-financiare) şi dan bucur (inspector general al politiei, directia de investigare a fraudelor). prezenţa ultimilor doi speakeri la această conferinţă va fi de foarte mare ajutor pentru participanţi, aceştia din urmă urmând a primi informaţii direct de la sursă despre cum freelancerii pot evita comiterea fraudelor practicând freelancing-ul.

pentru mai multe detalii despre această conferinţă dar şi înscrierea ca participant, folosiţi cu încredere link-ul de aici.

+ There are no comments

Add yours