despre noul meu vin preferat


beam vin înainte dar nu pot să zic că eram prea atent la ce vin beam. țin minte că erau party-urile de dnb la care mergeam când eram în liceu și cu cristi, îmi luam mare sticlă de grasă de cotnari și o dădeam pe gât. ne amețeam, aveam maxime dureri de cap dar eram puștani, ce căcat să ne ceri la vârsta aia?! pe urmă am început să beau vin tot mai des când am stat cu ileana. luam o sticlă de vin și ne uitam la film. mergeam de regulă pe roșu demisec. no big deal. ea părea că știe mai bine ce face așa că ea alegea vinul. acum să zic despre prezent și despre noul meu vin preferat.

de când m-am băgat pe felie cu băieții de la dianei 4, am început încet-încetpack-6-bottles-misiones-de-rengo-carmenere-528195 să beau nițel mai mult vin. și mai important de atât, fiind nevoit să cunosc mai multe, am început să acord mai mare atenție vinurilor și să mă pasioneze cât de cât. eu mai participasem la degustări și pe vremea când am lucrat la ziarul bursa dar de când sunt la dianei am tot luat parte la degustări. așa am ajuns până de curând să am ca vin preferat misiones de rengo carmenere. un vin roșu de chile. sec. culoare de roșu închis și miros puternic și greoi. la gust? puțin acrișor și foarte bun. îl găsiți la dianei, 11 lei la pahar și 60 de lei la sticlă.

dar vreau în sfârșit să vă zic  despre noul meu vin preferat. ieri l-am descoperit.photo ieri am luat parte la o degustare de vinuri din chile. se pare că voi rămâne pe vinurile chiliene pentru moment. de data asta e vorba despre un vin roșu sec de la q clay, marchihue. recunosc că m-a cucerit încă de când îl miroseam. de un roșu închis și un miros dur și fructat. ăsta e noul meu vin preferat. din câte am înțeles ieri ăsta ar fi ceva cam scumpuț, undeva pe la vreo 100 de lei. încă nu se găsește în dianei dar fingers crossed.

și pentru că tot v-am vorbit de vinuri și poate v-am făcut poftă, la dianei este o promoție luna aceasta. călătorie în jurul lumii se numește. săptămâna viitoare vor fi vinurile din chile și aveți ocazia să-l încercați pe cel de care v-am zis. vă atașez și afișul promoției și așa o să știți exact la ce vreți să mergeți. eu vă recomand totuși să veniți și să gustați vinurile fiecărei țări. eu personal abia aștept să văd ce vinuri ale libanul. mai gpsiți o promoție la vinurile spaniole aici

afis500x650#2simplu

+ There are no comments

Add yours