locuri mişto în #visitbucharest


mai acum câteva zile îţi ziceam ce să faci ca să nu-ţi mai dai sprinturi cu controlorii ratb, te învăţam prostii. acum vreau să-ţi zic de câteva locuri mişto în bucureşti. te învăţ de bine. dar o să le zic treptat, nu-ţi dau totul pe tavă. ba chiar poţi veni şi tu cu sugestii, că doar nu cunosc tot bucureştiul, din scoarţă în scoarţă.

#visitbucharest nu e doar despre clădiri şi străzi. e şi despre locuri pe care nu le frecventezi all day/ all night. locuri pe care ţi le voi zice. locuri în care îţi recomand să mergi cu cineva pe care vrei să impresionezi. nu e bar, nu e terasă, nu e club de fiţe sau mai ştiu eu ce mall.

acum presupunând că şi ţie îţi place să vezi un răsărit/apus de soare mişto, te întreb eu: te duci până la mare atunci când vrei să vezi un apus? recunosc, e mişto să stai pe plajă în vamă şi să te uiţi la răsăritul ăla de soare. e mişto şi seara când îl vezi cum apune. dar ce te faci dacă nu poţi ajunge la mare?

ştii unde poţi să vezi cel mai mişto apus de soare în bucureşti? breathtaking aş zice…

391177_10150993236387963_850653851_n

© nicolae iulia

aşa, poza e făcută de nicolae iulia, pe faleza lacului morii. în crângaşi. da, cel mai mişto apus de soare în bucureşti, îl poţi vedea ducându-te în crângaşi. această faleză duce şi la o insuliţă, mai pustie aşa în unele momente ale zilei. e de verificat 🙂

cel mai mişto răsărit ai idee de unde-l vezi?

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment