teatru neconvențional


în ultimii 10 ani cred că am fost la teatru mai rar decât am fost la înmormântări. și nici măcar nu-mi aduc aminte ultima înmormântare la care am fost. așa e, sunt cam incult din punctul ăsta de vedere. poate și din alte puncte de vedere. îmi aduc aminte că am fost la ultima piesă de teatru cam acum 2 ani deja. la nottara și era zbor deasupra unui cuib de cuci interpretat de deținuții din jilava. genial. am rămas cu gura căscată. a f0st dovada clară că și cei care linșează în stânga și în dreapta, pot juca. bine!

ultima piesă de teatru la care am fost și era cu actori pe bune, a fost în liceu. era iona și stăteam în primul rând. de fiecare dată când striga iona, mă umplea de scuipat. mai trebuia să-mi aduc un prosop, niște pastă de dinți și o periuță și mă simțeam fix ca la mine în baie. așa e, eu când mă spăl dimineața pe față, îmi scuipă unu’ în palmă.

între timp, am mai prins jucându-se piese la dianei 4 dar fiindcă lucram nu am apucat să le urmăresc mai în detaliu. cei care veneau la piesă plecau foarte mulțumiți, deci mă gândesc că ieșea mișto și treaba asta.

și acum să vă zic despre ultima piesă de teatru văzută, ea fiind și motivul pentru care am scris post-ul ăsta. am fost aseară la carol 53. a fost something else. prima oară am fost într-o cameră unde interpreta o tipă cu țepi. n-am înțeles prea mare lucru de acolo pentru că în loc să fiu atent la ea, mă uitam mai mult la costumația ei și la mișcările ei. după asta ne-a luat la etaj o tipă care în cele din urmă mi-a citit în palmă. eu nu cred că-mi poate prezice cineva destinul dar asta e cu totul altă discuție. și tipa a fost foarte mișto și s-a descurcat lejer. au mai urmat 3 scene, una și ultima în care publicul avea un rol, vorbea un tip despre prima lui relație sexuală cu (va)gina fix la muzeul antipa. următoarea scenă reproducea joaca unor copii și ultima scenă și poate cea mai mișto din toată seara, arhitectul. umor, entertainment, wicked stuff, creepy și gratis. așa aș descrie toată treaba. și da, e intrarea liberă. la final ai o urnă de donații și îți este recomandată o sumă minimă de 10 lei care la fel de bine ar fi putut reprezenta biletul de intrare. dar mai bine m-am simțit că i-am dat la sfârșit, pentru că am vrut eu și pentru că am considerat că au meritat, decât să mi-i ceară de la bun început și eventual să nu-mi placă și să mă simt țepuit. nu vă mai zic nimic, să mă dați la pro tv și să vă uitați la pozele pe care le-am atașat.

photo 1

photo 2

photo 3

photo 4

photo 4

photo 3

photo 2

photo 1

+ There are no comments

Add yours