vegans, stop eating my foods food!


ai inteles ceva? da? atunci n-are rost sa mai continui…

pff, stai calm ca nu ma opresc cand sunt pornit. si sunt pornit impotriva vegetarienilor, a veganilor si a oricarui nou trend. da, zic trend si nu stil de viata cum vi-o ardeti voi. zic trend pentru ca sunteti influentati. zic trend pentru ca ati vazut-o pe nu stiu ce vedeta de la hollywood ca se lauda la nu stiu ce show, la nu stiu ce revista, ca a incetat sa mai manance carne si mai stiu eu ce tampenii si se declara vegana acum, sau vegetariana. am inteles ca intai esti vegetarian si pe urma poti deveni vegan.vegan-label

nu stiu daca am inteles corect si nici nu imi pasa sa cunosc mai multe despre acest subiect. dar vad ca devin din ce in ce mai multi vegani. de fapt, e gresit sa zic ca vad multi pentru ca pana acum am vazut doar un singur baiat adoptand acest trend si tind sa cred ca el e pe bune. in rest, doar fete. fete tinere, fete foarte usor influentabile. fete care am impresia ca detin putin mai multe informatii decat mine cu privire la acest subiect. dar sunt vegane, pentru ca e la moda.

bai pustoaicelor, terminati dracului cu prostia asta. eu daca nu am carne in mancare nu ma satur. lapte, oua, carne si multe altele. innebunesc fara ele. drage vegetariene, va rog, incetati sa mai mancati mancarea mancarii mele.

2 Comments

Add yours
  1. Madalina

    Am fost vegană timp de 3 ani. M-am simţit excelent. Eram ovo-lacto-vegetariană şi am dorit să menţin acest stil de viaţă. Sport făceam zilnic, şi consumam până la 2 kg de fructe pe zi.
    Până într-o zi când mi-am dat seama că trebuia să mă ţin de perete ca să mă deplasez. În noaptea aia am vomitat numai acid. Nimic altceva. Evident, am ajuns la medic, unde, pe lângă tratamentul de gastrită, în valoare de 300 ron, domnul doctor “m-a informat” că oamenii au canini. Şi asta, nu ca să sfâşie salata de varză cu ei. Sfatul lui a fost ca 3 luni să nu mai mănânc nimic crud. Doar copt sau fiert. Şi de asemenea, să reintroduc carnea slabă în alimentaţie. M-am vindecat de gastrită, iar azi mănânc vită/pui/peşte o dată sau de 2 ori pe săptămână. Nu multă cantitativ, dar atât cât să am un echilibru alimentar. Concluzia: Nici prea mult din ceva nu e ok, dar nici deloc.

+ Leave a Comment